Ahoj, eště mě napadla skupina KingCrown teď vydali nové album :-)
Děkujeme, že jste byli součástí letošního ročníku!
Pomozte složit lineup Rockfestu 2027
Příští ročník tvoříme společně s Vámi a Váš hlas má váhu. Koho chcete vidět na pódiu — originální kapely, revivaly, nebo pořádný mix obojího? Napište nám do diskuze svůj tip. Třeba právě ten Váš rozezní příští léto!
Ahoj minulý ročník naprosto úžasný co příště Dynazty PS.moc děkuji za XIII Století (doufám že to platí).
Ahoj Slávku za mě Axel Rudí Pell, Mystic Prophecy a z českých třeba Sarkonia. Co ty na to? 🙂
Ahoj Slávku. Ukrytý klenot zdejší scény jsou WITCH HAMMER. Doporučuji poslechnout 😉🤟
Znám - už jsem je kdysi měl.
Crystal ball by byli asi bomba
Napsal jsem jim - uvidíme. Ale na to , že mají 13 desek , tak jsem o nich nikdy neslyšel.
Zdravíme ze severních Čech! Rádi u Vás zahrajeme hity jak z Ozzyho éry, tak z éry Sabbathů. Stačí zavolat a určitě se domluvíme.
721 723 536
721 723 536
Prosím o odkaz kde si vás mohu poslechnout. Stránky atd. Dík.
REVIVAL NEEEE, Těch je všude strašně moc, a je to nuda!! Navrhl bych nějakou kapelu s babou, třeba Emrei's, Charlotte Wessels (ta otevírala Epice a bylo to boží, samotřejmě nevím jaký je budget, ale stálo by to za to... ) a z českých třeBA Krucipusk nebo s babou Stellvaris
Měl jsem loni 10 nejlepších revivalů a přišlo víc lidí než letos.
Druhá kapela je XIII.STOLETÍ
První - na 100% potvrzená kapela je CRAZY LIXX - švédsko.
Děkujeme za úžasný ročník s Grave Digerem...
Na příští rok navrhuji:
Z české scény:
AC/CZ...velmi vydařený revival
Emrei's s velmi kvalitní česko-italskou zpěvačkou...
Jinak, proč to nerozsvítit topovým polským death metalem s Vader nebo kapelou Cradle of Filth, kde nás zastupuje vynikající bubeník Marthus?
díky
Na příští rok navrhuji:
Z české scény:
AC/CZ...velmi vydařený revival
Emrei's s velmi kvalitní česko-italskou zpěvačkou...
Jinak, proč to nerozsvítit topovým polským death metalem s Vader nebo kapelou Cradle of Filth, kde nás zastupuje vynikající bubeník Marthus?
díky
Ano prosím!! Emrei's jsou boží!! ještě bych přidal holanské Black Briar
Buďte první, kdo přidá komentář.